Veseljak vsak dan podarja mesnine - Mesar Anton iz Kamnika

VESELJAKI KLOBASAMO

VESELJAKI KLOBASAMO Foto: RV

NAGRADNA IGRA

V teh prijetnih jesenskih dneh se prilegata slastna pijača in hrana. Za slastne mesne dobrote bomo v tem tednu poskrbeli na Veseljaku.
S sodelovanjem v nagradni igri si lahko vsak dan prislužite paket slastnih klobas, ki jih nagrajenci do konca oktobra prevzamejo v eni od poslovalnic Mesa Kamnik:
Opis nagradne igre "VESELJAKI KLOBASAMO":

Voditelji večkrat na dan s pomočjo "besednega klobasanja" opišejo skrivno besedo dneva.
Poslušalci ugibajo z sms-om, o kateri besedi so klobasali.
SMS pošljejo na številko 031 666444 in vanj napišejo: skrito besedo, svoje ime in kraj kjer prebivajo (npr.: KONJ, MIHA, TREBNJE)
Žrebanje poteka vsak dan v popoldanskem času.

Klobase Anton iz Kamnika

Vemo. Dobro jemo.

Izberite slovensko kakovost tradicionalnih okusov lokalne kuhinje z izdelki Anton. S celovitim obvladovanjem od rojstva, vzreje, zakola in razseka, Meso Kamnik potrošnikom zagotavlja varno izbiro kakovostnega svežega slovenskega svinjskega in govejega mesa ter mesnih izdelkov Anton. So nosilec mednarodno priznanega certifikata IFS (International Food Standard), ki združuje zahteve sistema HACCP s pravili dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil in tako dokazuje kvaliteto in varnost izdelkov Anton. Izbor najboljših kosov za prodajo svežega mesa ter priprava mesnih izdelkov iz izbranih surovin po uveljavljenih recepturah, potrošniku nudi najvišjo vrednost kupljenega izdelka.

Klobase Anton

Iz kakovostnih surovin so v podjetju Meso Kamnik po tradicionalnih receptih pripravili tudi široko paleto različnih vrst klobas.

Kamniške, Kajžarske in Kranjske klobase Anton bodo v vaš dom prinesle barvitost in polnost okusa, prepričljivo svežino in zapeljiv vonj ter popestrile vašo prehrano.

Kajžarska klobasa je eden od paradnih izdelkov mesarja Antona iz Kamnika, saj se predstavlja tudi v okviru vseslovenskega projekta promocije slovenske kulinarične tradicije Okusi Slovenije oz. lokalno pod Okusi Kamnika. Leta 2019 je bila nagrajena tudi z zlato AGRA medaljo.

Za pripravo kranjske klobase se uporablja samo najboljša svinjina in slanina z dodatkom soli, stolčenega oz. mletega popra in česna. Kranjska klobasa se nato vroče prekadi z bukovim lesom in pasterizira. Tako nastane poltrajna, nekoliko dimljena kranjska klobasa, ki jo je pred uživanjem treba skuhati. Po izročilu tradicije se kranjska klobasa uživa topla s kislim (praženim) zeljem ali kislo repo ter hladna, z žemljo ali kajzerico, gorčico, nastrganim hrenom in vrčkom piva. Kranjsko klobaso lahko proizvajajo samo certificirani proizvajalci – eden izmed njih je tudi Meso Kamnik, odličnost kranjske klobase blagovne znamke mesar Anton iz Kamnika pa je bila tudi že večkrat nagrajena.

Ko enkrat klobase Anton vstopijo v vaš dom, imajo zagotovljeno mesto na vaši mizi in prostor v vašem hladilniku.

Več na www.anton.si

Več o nagradni igri lahko preberete tukaj:
Deli na

Kje se nas sliši:

  • | 94.9 MHz | Ljubljana z okolico
  • | 95.5 MHz | Novo mesto z okolico
  • | 95.5 MHz | Celje z okolico
  • | 96.7 MHz | Sevnica (Posavje)
  • | 95.9 MHz | Brežice, Krško (Posavje)
  • | 88.7 MHz | Dobova, Bizeljsko
  • | Preko sistema DAB+ | po vsej Sloveniji

Kje smo vidni:

  • | Telemach | Kanal 19
  • | Telekom | Kanal 21
  • | T-2 | Kanal 16
  • | A1 | Kanal 24
  • Večina ostalih kabelskih operaterjev
Radio veseljak logotip noga

Vse pravice pridržane © 2024