Anže Zavrl v cehu velja za izjemnega harmonikarja, učitelja in zelo podjetnega človeka. Sam je veliko opravil pri hiši, ki jo imata z ženo in otrokoma. Sam je izdelal igrala, letno kuhinjo, loti se pravzaprav vsega, kar mu srce poželi. Ker Anže od nekdaj rad uživa pekočo hrano, pa se je rodila super ideja – domači čili izdelki CHILI BUM.
Od ideje do proizvoda
»V študentskih letih, ko je zvedava energija na vrhuncu, sem začel pokušati 'pekoče zadeve'. Od takrat raziskujem vse vrste omak, povezanih s čilijem. Lani sem se odločil vzgojiti prvi čili in naredil sem tri svoje omake. Kuha in eksperimentiranje z vsemi čili zadevicami sta me poleg glasbe začela sproščati. No, v letošnjem letu sem obseg čili sadik povečal in s tem tudi svojo 'domačo proizvodnjo'. Poskusi mešanja čilija v druge sestavine so se večali: domače žganje, breskve, paradižnik, olivno olje ... V šali sem naredil še nekaj nalepk in rodila se je domača znamka čili izdelkov CHILI BUM. To je to ... 'Paradna' čili omaka je omaka iz breskev in čilija. Tudi njeno ime je unikatno, izpeljano iz anglizma in slovenske pripone. Torej breskev je 'peach' po angleško, z dodatkom slovenskega vrstnega pridevnika pa postane PEACHKINA OMAK'CA. Preprosto ... Torej, prva slovenska čili omaka, ki ima že ime tako vroče, da o njej vsi raje šepetajo. ;)« Anžetu čestitamo za poslovno idejo in mu želimo veliko uspeha. Če vas mika, lahko izdelke naročite tudi sami. Precej jih je, in če boste na Instagramu vtipkali chili_bum, jih boste tudi spoznali.